Onze werkwijze

De specialisten van Op Punt accountant & belastingadviseur zorgen er dagelijks voor dat de klanten het zo aangenaam mogelijk hebben. Dat is onze kracht en daar zijn wij trots op. Dit zorgt ervoor dat de ondernemers van Op Punt accountant & belastingadviseur zich kunnen richten op hun eigen talent: het ondernemen!

 

Wij zien het als onze taak om de accountancy positief naar buiten te brengen. Wij doen het net even anders dan de rest. Maar ook de manier van samenwerken met onze klanten is net iets anders dan de gemiddelde accountant en belastingadviseur. Waarom? Wij zijn trots op ons werk en willen dat ook uitstralen.

 

De specialisten van Op Punt accountant & belastingadviseur bespeurden steeds meer behoefte aan transparantie en duidelijkheid. Ondernemers gaven aan vaak te weinig of te laat inzicht te hebben in hun cijfers en wilden graag duidelijkheid over de kosten van hun gekozen diensten. Er is dus nog wel ruimte voor verbetering in de accountancy markt! De ruime ervaring, kwaliteit, deskundigheid en hoog service niveau van de specialisten was geen issue. De standaardwerkzaamheden worden binnen het kantoor ver geautomatiseerd. De ondernemers van Op Punt accountant & belastingadviseur profiteren direct van de voordelen: actueel inzicht in hun cijfers, transparantie en een vaste maandprijs voor de vast terugkerende werkzaamheden. Het leven van de ondernemers van Op Punt accountant & belastingadviseur is hierdoor een stuk relaxter.

 

En dat kenmerkt het talent van Op Punt accountant & belastingadviseur. Afrekenen met de doorsnee accountantskenmerken en het oude model! Continu zijn wij bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om onze klanten het leven een stuk aangenamer te maken. De kwaliteit en het hoge service niveau bij Op Punt accountant & belastingadviseur willen wij graag behouden; wij blijven scherp en zijn continu bezig om onze interne processen te verbeteren. Met maar één doel: de service naar onze klanten steeds te verbeteren en een goed accountants- en belastingadvieskantoor te zijn voor onze klanten. Maar wanneer ben je dat dan? Vraag dat maar aan de ondernemers van Op Punt accountant & belastingadviseur!

 

Onze specialisten verstaan hun vak en weten wat er bij hun klanten speelt. De ruime ervaring en deskundigheid van onze specialisten waarborgt hoge kwaliteit en een hoog service niveau. Geen onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding en heldere bruikbare adviezen. Wij zeggen: ondernemen is inzicht! Als u weet hoe u er financieel voor staat, weet u welke stappen u kunt zetten. Met Op Punt accountant & belastingadviseur heeft u overal up-to-date inzicht!

 


De zekerheden van Op Punt accountant & belastingadviseur

Vaste prijs

Bij Op Punt accountant & belastingadviseur betaalt u een vast bedrag per maand. Op basis van het door u samengestelde werkzaamheden krijgt u van ons een scherpe vaste maandprijs. Dus: geen verrassingen gedurende het jaar en/of aan het einde van het jaar! Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor incidenteel advieswerkzaamheden welke tegen het geldende uurtarief in rekening worden gebracht.    


Tijd voor ondernemen

Veel van uw administratieve taken zitten in ‘saaie’ werkzaamheden die zich steeds herhalen. Op Punt accountant & belastingadviseur zorgt dat u tijd bespaart: u besteedt immers uw boekhouding uit. U upload of scant uw facturen, wij koppelen uw bankrekeningen, Payment Service Providers, webshop, kassasysteem en zorgen dat uw administratie snel wordt verwerkt. Hierdoor heeft u meer tijd voor het ondernemen.    


Realtime inzicht

Wanneer u de keuze maakt de administratie uit te besteden, koppelen wij de bankrekening(en) en zorgen we dat alles juist wordt verwerkt. U scant alleen de facturen, wij verwerken deze voor u. Zo krijgt u realtime inzicht in uw financiën. De software hiervoor geven wij cadeau! Het uitbesteden van de boekhouding biedt u daarom veel voordelen.    


Op Punt accountant & belastingadviseur maakt het leven écht een stuk aangenamer!

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor administratieve diensten (boekhouding, jaarrekening, loonadministratie en belastingaangifte(s)? Dan zit u bij Op Punt accountant & belastingadviseur goed: stelt u uw werkzaamheden samen voor het complete ontzorgen, dan bent u alleen nog maar bezig met het doorsturen/aanleveren van facturen/bonnen en/of personeelsmutaties. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht met vragen! Hierdoor heeft u alle tijd voor uw talent. Dat is ONDERNEMEN!    


Betrouwbaarheid van Op Punt accountant & belastingadviseur

Ons kantoor is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Daarnaast zijn onze fiscalisten aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). De beroepsorganisaties toetsen of wij aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. U kunt dus met een gerust gevoel de werkzaamheden bij ons onder brengen.    


Overstappen naar Op Punt accountant & belastingadviseur is heel eenvoudig.

Overstappen gaat heel eenvoudig. U meldt zich bij ons, wij maken daarna een afspraak om kennis te maken. Is er een klik? Dan gaan wij voor u aan de gang. Wij tuigen uw financiële administratie op en kunt u er direct mee aan de slag. Zijn de jaarstukken van de vorige boekhouder/accountant nog niet klaar? Wij kunnen alvast voor u aan de slag gaan en zodra deze klaar zijn nemen wij de gegevens over.    


Hoge mate van automatisering klinkt goed, maar heb ik hierdoor alleen maar digitaal contact?

Dat wij al onze werkzaamheden in hoge mate geautomatiseerd hebben wil niet zeggen dat u met robots te maken heeft. Wij weten dat persoonlijk contact door de automatisering juist nu heel belangrijk is. Wij zijn immers uiteindelijk uw vertrouwenspersoon! Juist door de automatisering zorgt dit ervoor dat uw leven en dat van ons een stuk aangenamer wordt. Natuurlijk (en heel graag zelfs) kunt u gewoon met ons bellen, mailen, app-en, een afspraak maken of gewoon bij ons kantoor binnenlopen is ook altijd mogelijk! Wij zitten in een pand waarin de uitstraling van ons format goed naar voren komt. Daarnaast schenken wij een goede bak koffie en bezitten wij een gezonde dosis humor!