Op Punt accountant & belastingadviseur biedt u een breed dienstenpakket aan. Alles op een prettige, heldere en duidelijke manier welke uiteraard volledig aan wet- en regelgeving voldoet.

Verwerken van de administratie

Wij zijn ver geautomatiseerd en koppelen met banken, Belastingdienst, webshops, payment service providers, overheid, CRM-systemen, kassasystemen, salarissoftware en zelfs incassobureaus. Uiteraard hebben wij een mobiele app waarmee u altijd uw financiële gegevens bij de hand heeft. Maak foto’s van uw facturen en bonnetjes en upload deze rechtstreeks naar Op Punt accountant & belastingadviseur. Wij doen de rest! Uiteraard bepaalt u zelf op wat voor manier u (online) samenwerkt met Op Punt accountant & belastingadviseur. U heeft ook altijd de mogelijkheid om zelf de administratie te verwerken in ons of uw eigen boekhoudprogramma. Maar heeft u hierdoor wel realtime inzicht in uw financiën en tijd om te ondernemen?    Online factureren

Op Punt accountant & belastingadviseur biedt de mogelijkheid om via onze software op een simpele manier online verkoopfacturen te maken. Alle gemaakte verkoopfacturen komen automatisch in de administratie. Facturen en herinneringen kunnen makkelijk per mail (of per post) worden verzonden. Tevens kunt u al uw relaties beheren met een CRM. Accountancy

Naast up-to-date financieel inzicht zorgen wij ook accountants-, samenstel- en beoordelingsverklaringen, administratieve organisatie en intern controle, begrotingen en tussentijdse rapportages, jaarrekeningencontroles en aanverwant advies. Ook due-dilligence opdrachten behoren tot ons dienstenpakket. Dit alles gaat gepaard met een duidelijke vastlegging en digitale presentatie.

 

- Accountant Apeldoorn


Salarisadministratie

Wanneer u werknemers in dienst heeft, kunt u ervoor kiezen om Op Punt accountant & belastingadviseur de verwerking van de salarisadministratie verzorgt. Wij houden de juiste CAO-regelingen aan en zorgen ervoor dat de laatste wet- en regelgeving wordt toegepast. Dit proces verloopt geheel digitaal; u en uw werknemers krijgen hiervoor een mobiele app. Uiteraard hebben de specialisten van Op Punt accountant & belastingadviseur ook kennis van wet-en regelgeving, zoals bijvoorbeeld het arbeidsrecht. Daarnaast schromen wij ons niet om u in specifieke gevallen door te verwijzen naar specialisten in ons netwerk.    


Fiscale aangiften

De specialisten van Op Punt accountant & belastingadviseur zorgen onder andere ook voor belastingbesparing. Wij benutten alle fiscale mogelijkheden wat betreft de Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting en Schenk- en erfbelasting. Het zo optimaal benutten van belastingbesparing is ons motto!