De Specialisten van Op Punt accountant & belastingadviseur!

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over accountancy, administratie, belastingen en loonadministratie. Maar ook automatisering, bedrijfsadvies, subsidies, overname, verkoop, structuren en financieringsvormen zijn een specialisme van ons kantoor. Schroom dan ook niet om al uw vragen op de mail te zetten of de telefoon te pakken! Wij zijn immers uiteindelijk uw vertrouwenspersoon! Zo slagen wij er elke keer weer in om uw leven een stuk relaxter te maken.    Sander van Wijk studeerde MBA, SPD, NIMA en deed de opleiding RB Belastingconsulent.

 

Sinds 1997 is Sander werkzaam in de accountancy. In de ruim 20 jaren heeft hij zich ontwikkeld tot allround sparringpartner op fiscaal-, administratief- loon- en salarisgebied.

Zijn kracht is zijn parate kennis, enthousiasme, betrokkenheid, persoonlijke benadering, doelgerichte aanpak en praktische oplossingen. Een goede gesprekspartner met een juiste “feel” voor zakelijke mogelijkheden. Hij heeft ervaring in vele bedrijfstakken; van medische specialisten, horeca, detailhandel, technische bedrijven, fabricage ondernemingen tot bijvoorbeeld callcenters. Van starten, exploiteren tot aan- en verkoop en liquidatie heeft hij vele ondernemers bijgestaan.

Met ruim 20 jaren ervaring heeft hij de stap gemaakt om samen met Maarten Drop een nieuw kantoor te starten; Op Punt accountant & belastingadviseur.

 

Een nieuw kantoor met ruim 20 jaren ervaring waarbij wij afrekenen met de doorsnee accountantskenmerken en het oude model!

 

sander@oppunt.nl

 

LinkedIn: Sander van Wijk

Maarten Drop studeerde aan de HEAO Accountancy en voltooide de AA-opleiding via de NOvAA (tegenwoordig NBA). Hierna voltooide hij via de opleiding AA-Belastingaccountant nog de Register Belastingadviseurs-opleiding.

 

Sinds 2002 is Maarten werkzaam in de accountancy; begonnen bij één van de Big-four kantoren, waar hij via de interne opleidingen goed geschoold is: kwaliteit is hem met de paplepel ingegoten! Sinds medio 2008 is Maarten als MKB-accountant actief in de regio Apeldoorn. In deze periode heeft hij nog een zijstapje in het bedrijfsleven gemaakt als financial controller bij een productieonderneming. Hierdoor kan hij zich als de beste verplaatsen in de ondernemer bij hem aan tafel!

Maarten heeft een ruime ervaring in diverse MKB-branches: productieondernemingen, retail, automotive, (zakelijke) dienstverlening, horeca maar ook non-profitorganisaties heeft hij bediend. Maarten heeft ondernemers in àlle facetten van het ondernemerschap geadviseerd: van opstart tot einde van de onderneming met alle goede, maar helaas ook vervelende momenten die daar tussenin zitten.

De kracht van Maarten zit in zijn snelle schakelen tijdens gesprekken met toepassing van actuele regelgeving, waardoor hij de ondernemer direct kan adviseren over de gevolgen van de gemaakte keuzes.

 

Na de afgelopen 15 jaren deze ruime ervaring opgedaan te hebben, heeft hij besloten om samen met de eveneens ervaren Sander van Wijk een nieuw kantoor te starten; Op Punt accountant & belastingadviseur.

 

Een nieuw kantoor met ruime ervaring waarbij wij afrekenen met de doorsnee accountantskenmerken en het oude model!

 

maarten@oppunt.nl

     

LinkedIn: Maarten Drop